Занимливости

Наука за љубовта – Ефектот на Бенџамин Френклин

За една љубовна врска да биде успешна и двајцата партнери мора да чувствуваат дека инвестираат во неа...

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s