Љубов е кога... (инспирирано од Твитер)
Твитер

Љубов е кога… (Инспирирано од Твитер)

Љубов е кога... (инспирирано од Твитер)

Бидејќи на пребарување Твитер скржаво си ги чува старите твитови, вечерва ги замолив твитерџиите да ja довршат реченицата: #Љубов е кога… Нивните одговори беа следните: 

Што за вас претставува љубовта?

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s