Филм и ТВ

11 нешта кои најмногу ќе ни недостасуваат кај 11-от доктор (Мет Смит)

Што вам најмногу ќе ви недостасува кај овој лик?

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s