Истражување на вселената

#АстроФотоНаДенот – Сатурнова Аурора

Една од многуте фотографии која комплетно ги збунува астрономите. Овие Аурори танцуваат на начини на кои никој никогаш претходно не верувал дека е можно…

Кликнете на фотографијата за оригиналната димензија  (1600x1200)
Кликнете на фотографијата за оригиналната димензија (1600×1200)

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s