Њујорк низ објективот
Незаборавни занимливости

Њујорк низ објективот

Вивиен Гакуа направила прекрасна колекција на фотографии од градот кој никогаш не спие, Њујорк. На овие фотографии можат да се забележат исклучителните пејсажи, архитектурата како и различните области на градот. Таа вели дека Њујорк неверојатно многу ја фасцинира бидејќи тој за неа истовремено е и неидентификуван и чудесно познат дом. Погледнете дел од нејзините најдобри фотографии…

Њујорк низ објективот

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s