Моќни илустрации на црвената планета
Истражување на вселената

Моќни илустрации на црвената планета

Направени од страна на Дачмен Кис Винибос во програмата наречена Terragen, овие моќни илустрации на Марс ќе ве остават целосно без зборови. Основата на поголемиот број од овие фотографии доаѓа од дигиталните модели од НАСА, но сите дела се целосно обработени од овој талентиран артист. Погледнете…

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s