Магични фотографии кои ќе ве одведат во светот на соништата
Незаборавни занимливости

Магични фотографии кои ќе ве одведат во светот на соништата

Кили Спера создава прекрасни фотографии позади кои се кријат надреални приказни кои изгледаат како да се настанати од соништата. Интересната композиција на фотографиите е преполна со моќна енергија и зрачи со емоции. Погледнете…

Магични фотографии кои ќе ве одведат во светот на соништата

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s