На пат околу светот: Шпанија
Незаборавни занимливости

На пат околу светот: Шпанија

Овие фотографии од Кантабрија, Шпанија се едноставно неверојатни. Фотографот Хозе Рамон Ируста успеал да направи неверојатни композиции во кои посветува многу внимание на светлината. Неговата главна мотивација е да ги сними пејсажите во Шпанија со цел да ја разоткрие нивната убавина на целиот свет. Погледнете…

На пат околу светот: Шпанија

 

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s