Сирови емоции без филтер
Незаборавни занимливости

Сирови емоции, погледнати без филтер

Германската фотографка Лора Заленга преку својата работа ги истражува нашите емоции. Со само 21 година, таа изненадува со неверојатна зрелост која може да настане само со чист и природен талент. „Не гледајте во мене, само почувствувајте ја мојата душа. Моите фотографии ќе ви кажат многу повеќе нешта од зборовите,“ вели таа. 

Сирови емоции без филтер

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s