Скриениот микросвет на коралите
Незаборавни занимливости

Скриениот микросвет на коралите

Оваа галерија која била направена од страна на Даниел Ступин ги покажува скриените детали и бои на коралите. Тие биле осветлени со ламба која го опфаќа целиот спектар на бои со цел да се добие природна атмосфера и на тој начин да се истакнат флуоресцентните бои кои не можат да се забележат на обична собна осветленост.

Скриениот микросвет на коралите

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s