Чекорење во светот на надреалноста
Незаборавни занимливости

Чекорење во светот на надреалноста

Роузи Харди е талентирана млада фотографка од Велика Британија која ве води во светот на надреалноста. Таа со своите експресивни фотографии кои зрачат со движењето на младоста ги освојува погледите на сите оние кои навистина ја ценат уметноста на фотографијата. Погледнете…

Чекорење во светот на надреалноста

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s