Уметноста на бурите
Незаборавни занимливости

Уметноста на бурите

Уште од многу млад, фотографот Мајк Олбински бил опседнат со времето. Токму затоа, тој решил да ја претвори оваа страст во неверојатни фотографии кои изобилуваат со животот и енергијата на природата. Тој создава динамични фотографии, од бескрајни пустини до градски пејсажи во оние моменти кога бурите ја превземаат контролата врз земјата…

Уметноста на бурите

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s