Незаборавни занимливости

Мали драмски дела со необична содржина

Матијас Адолфсон создава неверојатни скечеви кои целосно ќе ви го привлечат вниманието. Овие цртежи и илустрации се богати со содржина и изобилуваат со интересни, но необични ситуации и токму затоа нема да можете да го тргнете погледот од нив.

 

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s