Инфографици

Како зависноста од социјалните мрежи влијае врз нашиот ум?

Инфографик: Колку навистина Фејсбук влијае врз нас?

Фејсбук психологија: Дали зависноста од социјалните мрежи влијае врз нашиот ум?

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s