Негативци од Дизни кои можете да ги сретнете во реалноста
Незаборавни занимливости

Негативците од Дизни кои можете да ги сретнете во реалноста

Сигурна сум дека знаете барем една личност во вашиот живот која наликува на овие негативци од Дизни. Можете да ги препознаете?

Негативци од Дизни кои можете да ги сретнете во реалноста
Џафар, Аладин

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s