Забава со инфографици

Неколку совети за како да постигнете успех на повеќе полиња

Ако барате инспирација за како да ги раздвижите работите во вашиот живот, оваа совршена серија од постери направена од страна на организацијата „Funders and Founders“ ќе ви помогне во вашата цел. Сопствениците, Ана и Марк Витал, создаваат креативни инфографици кои не инспирираат сите нас да се впуштиме во светот и да целиме кон ѕвездите…

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s