Незаборавни занимливости

Во внатрешноста на напуштените објекти…

Што се случува со оние објекти кои човекот одамна ги напуштил? Изгледа дека природата решава од почеток да ги изгради оние делови од неа кои биле уништени од страна на луѓето. Матијас Хакер направил неверојани фотографии од овие несекојдневни комбинации помеѓу дизајнот на природата и дизајнот на човекот. Погледнете…

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s