Неверојатна експлозија! Шатл од НАСА е уништен за време на полетувањето
Незаборавни занимливости

Неверојатна експлозија: Шатл од НАСА е уништен за време на полетувањето

Ракетата Антарес која требало да однесе намирници, храна и научни експерименти до Меѓународната Вселенска Станица вчера, на 28 октомври, експлодирала за време на обидот за полетување. Погледнете…

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s