Ноемвриска филмска листа
Во светот на филмовите и сериите

Ноемвриска филмска листа

Ноември е еден од оние месеци годинава кои се целосно исполнети со одлични филмови кои сите ние со нетрпение ги очекуваме. Почнувајќи од научно фантастичнииот Interstellar и филмот базиран според животот на познатиот Стивен Хокинг, па сè до пресмешниот Dumb and Dumber To, погледнете ја оваа листа на филмови кои не очекуваат наредниов месец…

1. Interstellar (05.11.14)

2. A Merry Friggin’ Christmas (07.11.14)

3. Big Hero 6 (07.11.14)

4. The Theory of Everything (07.11.14)

5. Dumb and Dumber To (14.11.14)

6. The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 (21.11.14)

7. The Penguins of Madagascar (26.11.14)

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s