Незаборавни занимливости

Илустриран водич за потеклото на кучињата

Артистката и љубителка на кучиња, Лили Чин, создала серија од слатки постери со кучиња наречена „Dogs of the World“ во која ги поделила нашите најмили миленичиња во категории според нивното географско потекло…

Илустриран водич за потеклото на кучињата

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s