glasajte-za-najdobrata-tv-serija-od-2014-godina
Во светот на филмовите и сериите

Гласајте за најдобрата ТВ серија од 2014 година

Ако ме прашувате мене, јас без размислување би кажала дека Outlander е најдобрата ТВ серија од 2014 година. Всушност тука можете да ја ѕирнете листата на нови серии кои доколку имате малку слободно време, би ви препорачала да почнете да ги гледате…

glasajte-za-najdobrata-tv-serija-od-2014-godina

И сега да се вратиме на темата, на IMDb можете да гласате за онаа ТВ серија од 2014 година која вие мислите дека е најдобра како и да видите како светот ја рангира истата. Сè што треба да направите е да се регистрирате или да се логирате со вашиот Фејсбук акаунт, бидејќи доколку гласате како гостин вашиот глас нема да биде земен во предвид. Епа ајде која ТВ серија од 2014 година сметате дека има најмногу потенцијал? Откако ќе гласате на IMDb, слободно споделете го вашиот глас и тука…

2 thoughts on “Гласајте за најдобрата ТВ серија од 2014 година”

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s