Радосна вест за љубителите на ТВ серијата „Firefly“
Незаборавни занимливости

Радосна вест за љубителите на ТВ серијата „Firefly“

Оригиналните глумци од оваа ТВ серија повторно ќе бидат дел од тим, но овој пат во онлајн игра која е базирана според добро познатата приказна за вселенскиот брод Firefly. Оваа игра ќе излезе во 2015 година, скоро 12 години по завршувањето на серијата. И покрај тоа што сите ние би сакале да гледаме нова сезона од Firefly, ако ме прашувате мене, мислам дека играта е одлична утешна награда…

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s