Филм и ТВ

Неверојатните 3Д постери за филмот #Insurgent

Погледнете ги овие одлични постери за филмот Insurgent кој се очекува да излезе на почетокот од 2015 година.

Погледнете ги овие одлични постери за филмот Insurgent кој се очекува да излезе во март, 2015 година. Доколку сакате да ги видите и анимациите, кликнете тука.

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s