Збогум Нокиа, добредојде Мајкрософт Лумиа
Незаборавни занимливости

Збогум Нокиа, добредојде Мајкрософт Лумиа

Запознајте го Microsoft Lumia 535, првиот смартфон кој го носи името на Мајкрософт. Станува збор за сосема нормален и обичен смартфон кој не е ни најмалку спектакуларен и кој не се разликува многу од својот предок – Нокиа. Смартфонот ќе чини околу 130 долари, а неговите карактеристики можете да ги видите на овој линк.

This slideshow requires JavaScript.

Можеби Мајкрософт одлучиле да започнат со едноставен смартфон кој според цената ќе биде достапен за сите корисници, но тоа не значи дека не очекуваме големи изненадувања во карактеристиките на овој бренд во иднина. Погледнете го и промотивното видео за Microsoft Lumia 535…

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s