#СтудентскиМарш - Биди промената која сакаш да ја видиш во Македонија!
Твитер

#СтудентскиМарш – Биди промената која сакаш да ја видиш во Македонија!

#СтудентскиМарш - Биди промената која сакаш да ја видиш во Македонија!
Фотографијата е направена од @fidanska https://twitter.com/fidanska/status/534306191967805440

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s