Незаборавни занимливости

Фотографии од кучиња кои ќе ви го разубават денот

Ако ме прашувате мене, без размислување ќе ви кажам дека кучињата се најмилите суштества на оваа планета. Тие се толку слатки, паметни и лојални што едноставно тешко е да се замисли живот без нив. Алиција Змисловска е 19-годишна фотографка која го има хобито од соништата на сите љубители на кучиња. Таа живее во Полска и прави неверојатно живи и разиграни портрети од кучиња. Погледнете дел од нејзината работа…

Фотографии од кучиња кои ќе ви го разубават денот

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s