Незаборавни занимливости

#НаТочак во Холандија

Артистот и дизајнер Дан Росегард креирал прекрасна и иновативна патека за велосипеди која сјае навечер. Таа била инспирирана од познатиот цртеж „Starry Night“ на Ван Гог. Потребно ни е и на нас нешто вакво, се согласувате?

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s