Во светот на филмовите и сериите

Топ 3 филмови кои излегуваат во декември

За разлика од ноември, декември е малку поспор месец во однос на филмови кои со нетрпение ги очекуваме, но тоа не значи дека нема да има што да се гледа. Од целата листа на филмови кои ќе излезат овој месец, ги издвојувам наредниве 3 како најинтересни и најдолго очекувани…

Топ 3 филмови кои излегуваат во декември

1. The Hobbit: The Battle of the Five Armies (17.12.2014)

2. Night at the Museum: Secret of the Tomb (19.12.2014)

3. Into the Woods (25.12.2014)

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s