Занимливости

Апликација на неделата #1

Ако сте заинтересирани за цртање на вашиот смартфон исто толку колку што сум и јас, тогаш „Uface - Unique Face Maker“ со сигурност ќе ви одзема голем дел од вашето слободно време.

Ако сте заинтересирани за цртање на вашиот смартфон исто толку колку што сум и јас, тогаш „Uface – Unique Face Maker“ со сигурност ќе ви одзема голем дел од вашето слободно време. Оваа апликација е едноставна за користење и вклучува веќе готови физички црти кои вие ги редите на празното платно. Достапна е за корисниците на WP, iOS и Android. Ѕирнете дел од моите „уметнички дела“, па ако се заразите и вие слободно испратете ми ги вашите цртежи на Твитер.

Апликација на неделата #1

2 коментари

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s