Филм и ТВ

Топ 3 филмови од 2014 година

Ако досега ги немате гледано овие филмови, тогаш дефинитивно би требало да го сторите тоа.

Ако досега ги немате гледано овие филмови, тогаш дефинитивно би требало да го сторите тоа. Како фан на научната фантастика, фантазијата и акцијата мора да признаам дека оваа година бев пријатно изненадена од голем број филмови од овие жанрови, но овие три некако ми го освоија срцето и можам слободно да кажам дека дури и секојдневно да ги гледам (не дека во еден период го немам направено тоа), никогаш нема да ми здосадат. Мојата топ 3 листа на филмови од 2014 година е:

Топ 3 филмови од 2014 година

1. Divergent (21.02.2014)

2. Edge of Tomorrow (06.06.2014)

3. Interstellar (07.11.2014)

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s