Незаборавни занимливости

Апликација на неделата #2

TVShow е една од најдобрите апликации за следење на вашите омилени ТВ серии. Таа вклучува листа од оние серии кои редовно ги следите, календар од сите нивни епизоди како и новости поврзани со нив. Постои можност за аларм кој ви кажува дека започнува новата епизода, како и листа од сите оние епизоди кои ги немате гледано. Таа е достапна само за корисниците на WP.

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s