Цртани ТВ серии со кои пораснавме
Во светот на филмовите и сериите

Цртани ТВ серии со кои пораснавме

Изгледа дека како што поминува времето, така и се намалува бројот на цртани филмови од кои навистина може да се научи нешто. Во денешно време, сè се врти околу насилство, војни и борби и со исклучок на некои навистина мили и интересни анимирани филмови, како на пример, Frozen (морав да го спомнам), ништо друго не вреди да се гледа. Токму затоа решив да се навратам малку на моето детство и да ве потсетам на сите оние кратки цртани филмови со кои нашата генерација, а и многу пред неа растеле… Не знам за вас, ама јас планирам да си ги симнам сите епизоди од „Galaxy High“ и „BraveStarr“ и да почнам пак да ги гледам. Ах, детство… 🙂

Tom and Jerry

Цртани ТВ серии со кои пораснавме

Courage the Cowardly Dog

Цртани ТВ серии со кои пораснавме

Galaxy High

Цртани ТВ серии со кои пораснавме

BraveStarr

Цртани ТВ серии со кои пораснавме

Dexter’s Laboratory

Цртани ТВ серии со кои пораснавме

The Powerpuff Girls

Цртани ТВ серии со кои пораснавме

Looney Tunes

Цртани ТВ серии со кои пораснавме

The Flintstones

Цртани ТВ серии со кои пораснавме

Inspector Gadget

Цртани ТВ серии со кои пораснавме

The Jetsons

Цртани ТВ серии со кои пораснавме

Pinky and the Brain

Цртани ТВ серии со кои пораснавме

Ed, Edd, ‘n’ Eddy

Цртани ТВ серии со кои пораснавме

He-Man and the Masters of the Universe

Цртани ТВ серии со кои пораснавме

Со кои цртани филмови сте биле вие опседнати како мали?

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s