Топ 3 анимирани филмови од 2014 година
Во светот на филмовите и сериите

Топ 3 анимирани филмови од 2014 година

Не можам да кажам дека овој избор ми беше многу тежок, баш напротив, мислам дека овие 3 се единствените анимирани филмови од оваа година кои навистина ми го привлекоа вниманието. Да не должам, ако не сте ги гледале, сметам дека било кој од нив би бил одличен избор за викендот кој следува…

Топ 3 анимирани филмови од 2014 година

1. The Nut Job

2. How to Train Your Dragon 2

3. Big Hero 6

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s