Ги обожавате најстарите игри од Нинтендо? Кликнете тука!
Незаборавни занимливости

Ги обожавате најстарите игри од Нинтендо? Кликнете тука!

Сајтот 8bbit ги вклучува сите игри од Нинтендо кои ние имавме можност да ги играме како помлади. Со едноставно пребарување на овој сајт можете да ја најдете вашата омилена игра од детството, без разлика дали станува збор за Super Mario, Adventure Island, Ice Climber, Contra или Battle City и брзо да се вратите на тие безгрижни времиња… 🙂

Ги обожавате најстарите игри од Нинтендо? Кликнете тука!

Од друга страна пак, сајтот Game Oldies вклучува многу поголема и поширока колекција на ретро игри кои не доаѓаат само од Нинтендо. Тука можете да најдете голем дел и од игрите на Сони, Гејмбој и уште многу, многу…

Мислам дека овие сајтови се совршен начин да се преживее понеделникот, нели?

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s