Откривање на убавините на планетата

Прошетка на Водно

Не можам да кажам дека сум фотограф, далеку од тоа, но дефинитивно сум личност која сака што е можно повеќе спомени да ѝ бидат овековечени во мали фотографии. И бидејќи веќе имам огромна колекција од различни видови „екскурзии“ во и надвор од нашата мила Македонија, решив дел од нив да споделам и со вас. Се надевам дека ќе уживате… 🙂 Овие фотографии се направени со Нокиа Лумиа 820.

Прошетка на Водно

*Не е дозволено преземање на фотографиите без согласност од авторот.

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s