Апликација на неделата #3
Незаборавни занимливости

Апликација на неделата #3

Lomogram+ е совршена апликација за оние кои го користат својот смартфон како фотоапарат. Оваа апликација ви нуди повеќе од 40 филтери, голем број на рамки и светлосни ефекти кои можат да бидат комбинирани на најразлични начини со цел да се постигне уникатен поглед. Апликацијата е достапна само за корисниците на WP.

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s