Занимливости

Магијата на шумата

Кратка прошетка низ шумата покрај животните

Живиот свет на нашата планета фасцинира со своите богати облици и бои. Шумите се дом на многу различни видови животни, почнувајќи од грациозниот елен, итрата лисица, мудрите бувови, па сѐ до игривите верверици… Во прилог Ви прикажуваме дел од зимската шумска магија. Уживајте…

magijata-na-shumata-sharenamarsovka.wordpress.com

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s