Твитер

#ТвитерКолаж – Животот во Македонија

@La__Rebelde: - Г-ѓо се јавуваме од болница бидејќи вашиот син го погоди гром, се наоѓа... - Врнело ли? - Да, пред малку. - АЛИШТАТААААААААААААА!

#ТвитерКолаж - Животот во Македонија

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s