Занимливости

Кој вели дека рептилите не можат да бидат слатки?

Рептилите и водоземците можат да бидат исто толку слатки како и цицачите. Не верувате? Погледнете...

Кога ќе го слушнете зборот „слатко“ сигурна сум дека првото нешто што ви паѓа на памет се зајчиња, кутриња или мачиња. Но, неодоливоста може да биде универзален концепт, и некој други животни, како на пример, рептилите и водоземците, можат да бидат исто толку слатки како и цицачите. Не верувате? Погледнете…

Кој вели дека рептилите не можат да бидат слатки?

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s