Незаборавни занимливости

Апликација на неделата #4

За оваа апликација на неделата решив да ја издвојам играта Angry Birds Stella. Како и секогаш, Ровио одлично си ја завршија својата работа и ни направија ново супер продолжение од лутите птици, но овој пат со женски лик во главната улога. Јас веќе неколку дена ја „тестирам“ оваа игра и мора да признаам дека е исто толку заразна како претходните. Стела и нејзините пријателки имаат сосема нови „способности“, а токму тоа доведува мало освежување во оваа серија. Играта е достапна за корисниците на WP, iOS и Android.

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s