Твитер

Трет #СтудентскиМарш – Во центарот на настаните

Изгледа дека дури ни ниските температури, колоквиумите и празниците не можат да застанат на патот на студентите кои се решени да се изборат за она што го заслужуваат. Инспирирана од претходните настани, кои ги поддржував од малку подалеку (Марш #1 / Марш #2) решив овој пат да застанам во центарот на настаните со цел да се обидам подобро да ја пренесам атмосферата. Па, еве дел од денешниот протест на кој присуствуваа луѓе од сите возрасти…

Трет #СтудентскиМарш - Во центарот на настаните

*Не е дозволено преземање на фотографиите без согласност од авторот.

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s