Занимливости

Апликација на неделата #5

Оваа апликација ви нуди повеќе од 75 музички канали со најдобрата музика од сите жанрови.

Оваа апликација ви нуди повеќе од 75 музички канали со најдобрата музика од сите жанрови. Секој канал се одржува од страна на менаџер кој е експерт за тој жанр, па токму затоа нема никогаш да налетате на лоша песна. Ако сте љубители на музиката, тогаш RadioTunes со сигурност ќе ви се допадне. Апликацијата е достапна за корисниците на WP, iOS и Android.

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s