Прв ден од годината
Незаборавни занимливости

Како изгледаме на првиот ден од годината?

Да, првиот ден од Годината затропа на нашиот праг. Нова свежина, нови надежи, нови соништа, со еден збор нов почеток. Но, всушност какви сме на првиот ден од оваа година? Се надевам дека ќе се пронајдете во некои од изразите на овие мачки и секако барем малку ќе Ве насмеат.

Ааа, првиот ден од годината пристигна. Мхм.

Прв ден од годината

Меѓутоа, со нетрпение очекувате да го отворите подарокот за Вас. Сепак бевте вредни годинава.

Прв ден од годината

Истовремено, чекате Вашите најмили да го отворат подарокот од Вас…
Прв ден од годината
ДА!!! Подарокот бил токму она што сте го посакувале. Радости!

Прв ден од годината

Но, што би била годинава без Вашите пријатели? Со огромна радост ги чекате во Вашиот дом.

Прв ден од годината

На Вашата трпеза има руска, сарма и секакви деликатеси. Превкусно.

Прв ден од годината

Изразот кога некој од Вашите пријатели ќе Ве праша: Кои се Вашите планови за оваа година? Ммм…

Прв ден од годината

Раскажувате како сте си поминале, се смеете, пиете, со еден збор се забавувате максимално.

Прв ден од годината

Но, некој очигледно испил малку повеќе. Веќе заспал.

Прв ден од годината

Малку потешко е за одење дома.

Прв ден од годината

Она кога ќе видите што треба да средувате откако Вашите пријатели си заминаа, а се сетивте дека утре сте на работа.

Прв ден од годината

Завршивте. Време е за кревет. Нема повеќе толку да пијам оваа година.

Прв ден од годината

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s