Во светот на филмовите и сериите

Што да очекувате на големото филмско платно оваа година?

Изгледа дека оваа година ќе ни донесе огромен број брилијантни филмови и токму ова видео го потврдува тоа. Започнувајќи од Taken 3, па сè до Mad Max: Fury Road и Star Wars: The Force Awaken, погледнете дел од највозбудливите филмови од жанрот акција кои нè очекуваат во 2015 година…

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s