Предлог игра: Bloodborne
Гејмерско катче

Предлог видео игра: Bloodborne

2015 е година во која видео игрите ќе го покажат вистинското значење на зборот еволуција. Една од најтешките работи за 2015 година е да направите топ 10 листа од вашите омилени игри кои едвај чекате да ги видите на вашиот компјутер, PS4, Xbox или Nintedno Wii.

Предлог игра: Bloodborne

Една од најочекуваните игри за оваа година е Бloodborne. Играта многу ќе ве потсети на досегашните Assassin’s Creed или Tomb Raider, но како и секоја игра и оваа си има свој твист. Се работи за хорор RPG игра во која изразот awesome gameplay не е доволен. Изборот на оружја е огромен и начинот на кој тие се користат е уште поуникатен. Само тој момент од играта ќе ве остави пред екран можеби цел ден. Final thoughts: Вреди да се проба!

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s