Серии кои би ви препорачала да ги гледате
Во светот на филмовите и сериите

Серии кои би ви препорачала да ги гледате

Сите ги знаеме најпопуларните серии како: Game of Thrones, Doctor Who, The Big Bang Theory или Criminal Minds. Исто така знаеме и дека овие серии се многу добри. Токму затоа јас сакам да ви споделам неколку кои не се толку популарни, но кои според мене се најдобрите серии што сум ги гледала. Имајте на ум дека скоро сите се Sci-Fi… 🙂

  1. Star Trek: Voyager
  2. Star Trek: Enterprise
  3. Star Trek: The Next Generation
  4. Farscape
  5. Stargate: SG-1
  6. Stargate: Atlantis
  7. Eureka
  8. Firefly
  9. Castle

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s