Ги повикувам сите гикови да кликнат тука!
Незаборавни занимливости

Ги повикувам сите гикови да кликнат тука!

Дами и господа гикови, доколку сакате нова интернет занимација погледнете го овој одличен блог!

Ги повикувам сите гикови да кликнат тука!

Станува збор за g33k.mk чиј опис вели:

„G33K.mk е слободна зона за гиковите. Ви ја даваме слободата да се изразите, да објавите ваши постови, дискусии, колумни и сè што ќе ви падне на памет. Вашите предлози праќајте ги во инбокс доколку сакате да бидат објавени преку страната. Можете да праќате на Македонски и Англиски!“

Па, ајде што чекате? Кликнете тука и посетете ја оваа зона за гиковите. Ние веќе неколку денови сме тотално зависни од безбројните гифчиња и фотографии, па токму затоа веруваме дека и вие исто така би уживале… Покрај блогот кој е на Тамблр, нивната работа можете да ја следите и на Фејсбук, Твитер и Инстаграм.

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s