Концепт за Windows Phone 10 кој ќе ве остави целосно без зборови!
Незаборавни занимливости

Концепт за Windows Phone 10 кој ќе ве остави целосно без зборови!

За жал, во овој момент не знаеме многу за мобилната верзија на Виндоус 10, но тоа сепак не ги спречува луѓето да претпоставуваат. Токму затоа еден дечко, Гани Прадита, од Индонезија составил прекрасен концепт кој според нас не се разликува многу од она што навистина нè очекува… Секако, овој концепт не е официјален и е само дел од имагинацијата на младиот Прадита, но тоа не значи дека не би сакале да го видиме на нашиот Windows Phone. Вие што мислите? Има нешто што би сакале да додадете/одземете? Или пак, имате некои сосема различни идеи?

Концепт за Windows Phone 10 кој ќе ве остави целосно без зборови!

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s