Незаборавни занимливости

Мапата на Валоран, местото од каде што потекнуваат сите ликови од League Of Legends

Дали некогаш сте се запрашале како изгледа универзумот во кој се одвива League Of Legends? Епа еве го одговорот… На оваа мапа можете да го разгледате Валоран, во која се вклучени сите области од каде што потекнуваат нашите омилени шампиони.

Мапата на Valoran, местото од каде што потекнуваат сите ликови од League Of Legends
Кликнете на сликата за да ги видите сите детали

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s