Гејмерско катче

Предлог видео игра: Legend of Zelda

Сите ние знаеме за Линк и за авантурите низ кои тој поминува во досегашните Нинтендо игри. Нинтендо и во новата 2015 година, повторно го носи нивниот најпознат херој на нова авантура, но овој пат играта е направена со многу повеќе можности во отворениот свет.

Предлог видео игра: Legend of Zelda

Една од можеби најочекуваните игри за Nintendo Wii U e Legend of Zelda. Таа е првата Nintendo Wii U игра која користи HD резолуција и има цел отворен свет кој нуди безброј алтернативни авантури. Со оглед на тоа што е Nintendo Wii U игра, графиката е одлична, а slow motion ефектите нема да го остават рамнудушен ниту еден гејмер. Final thoughts: Одлична за љубители на авантури.

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s